Covid-19

Beste gast,

De gesprekken die wij de afgelopen dagen hebben gevoerd met elkaar, hebben ons geholpen in het formuleren van onze aanpak en handelswijze in deze onzekere tijden. Ons uitgangspunt blijft dat een verblijf bij De Beleeffabriek te allen tijde garant moet staan voor een paar dagen onbezorgd genieten. Dat betekent dat wij er alles aan zullen doen om dat mogelijk maken. Daar hoort ook een transparante communicatie bij.

Dus:

 • Laten wij jullie weten dat wij ons hier in Teuge kiplekker voelen. Behalve het gemis van jullie als gast… Maar wees gerust!
 • Kiezen wij, mede in het belang van jullie, even voor versobering van ons sociale leven. Niet strikt noodzakelijke bijeenkomsten laten we maar even voor wat ze zijn. Het leidt wel tot puzzelen aan de keukentafel. En zo heeft ieder nadeel ook weer zijn voordeel.

Hierbij onze “Covid-19” maatregelen die gelden voor de gehele locatie, we zijn ons ervan bewust dat dit ook van u verantwoordelijkheid vraagt. Het uitgangspunt is dat we, weliswaar op 1,5 meter afstand, met elkaar kunnen genieten.

 • Een paar dagen voor uw geplande verblijf, nemen we contact met u op om de situatie met elkaar te bespreken. We vertellen hoe wij ons voelen, vragen hoe uw gasten zich voelen en geven antwoord op vragen die er zijn. Zo krijgen we een goed beeld van de samenstelling van de groep en eventuele risico’s.
 • Vooropgesteld: Iedereen is gezond en heeft geen koorts! • De inkopen doet u zelf of laat u op het tijdstip bezorgen dat u zelf aanwezig bent. • Maximaal aantal gasten op locatie volgens het RIVM en volgens de 1,5 meter regel.
 • De kamerindeling vindt plaats op basis van huishoudens die deel uitmaken van één gezin. • Er is een vaste tafelopstelling, op basis van huishoudens die deel uitmaken van één gezin.
 • Wij bieden voldoende zeep aan om extra de handen te wassen.
 • Een BBQ mag, mits de 1,5 meter in acht wordt genomen • Op het terras is een vaste tafelopstelling. Ook weer op basis van huishoudens die deel uit maken van één gezin.
 • Maaltijden kunnen worden bezorgd door de diverse lokale restaurants uit de omgeving, dit is al mogelijk vanaf 10 euro p.p.
 • Ondertussen blijven we oefenen op het ‘voetschudden’ en de ‘ellenboog’, maar vooralsnog zien die er bij ons nog wat gekunsteld uit en houden we het bij net iets meer afstand van elkaar of namasté.
 • Adviseren wij gasten die tot de risicogroep behoren, ondanks al onze voorzorgen, hun verblijf bij ons even vooruit te schuiven.

We denken dat we hiermee doen wat we kunnen doen, maar blijven open staan voor suggesties.

Tot gauw?
Kortom, we hopen jullie binnenkort te mogen begroeten voor een paar dagen genieten van Teuge en omgeving. Wij doen ons best om het hierbinnen comfortabel, schoon en veilig te houden. Blijf vooral gezond en steun elkaar in deze bijzondere “Corona-tijd”

Warme groet,

Arvid, Marjo & Kim

Adres

De Zanden 47
7395 PA Teuge
Mob. nummer: +31 628828781
Tel. nummer: +31 553605965

Huisdieren

Zijn niet  toegestaan.

Aankomst & vertrek

Aankomst- en vertrektijden:

Onderstaande tijden zijn standaard, andere tijden in overleg.

Weekend

Vrijdag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur

Midweek

Maandag 17.00 uur tot vrijdag 11.00 uur

Halve midweek

Maandag 17.00 uur tot woensdag 11.00 uur of woensdag 17.00 uur tot vrijdag 11.00 uur

Week

Maandag 17.00 uur tot maandag 11.00 uur of vrijdag 17.00 uur tot vrijdag 11.00 uur

Lang weekend

Vrijdag 17.00 uur tot maandag 11.00 uur

Uw vakantie begint onbezorgd.

Via www.ah.nl of www.jumbo.com bestelt u vooraf uw boodschappen. Levering uitsluitend op de dag van aankomst voor 11:00 uur. Wij proberen dan alvast voor u de boodschappen op te ruimen en in de koelkast te plaatsen. Denkt u aan het statiegeld van de kratten?  Kortom:

 • Geen zorgen om uw boodschappen.
 • Geen gesleep met dozen en kratten van huis.

Frisdrank besteld? Het staat gekoeld voor u klaar.

De bakker & de slager aan huis

Soete Suikerbol Twello levert het brood van ma t/m za aan huis: 0571-271351

Slagerij Buurman in Twello kan een complete BBQ van ma t/m za voor u verzorgen: 0571-271439

Flexibele aankomst

Mocht er op de dag van aankomst geen training op locatie zijn, dan bestaat de mogelijkheid om eerder in te checken. Neemt u hiervoor, één week voor aankomst, contact op met Marjo Prigge-van der Linden +31 (0) 6 28828781

Betalingsmogelijkheden

U kunt bij ons: Contant betalen, bank- of giropas, VISA en Mastercard. (dit is alleen van toepassing op extra’s) Het totale huurbedrag dient uiterlijk één week voor aankomst bij ons te zijn bijgeschreven op bankrekening:

Bankrelatie:                          DEUTSCHE BANK N.V

Rekeningnummer:              57.74.96.204

IBAN:                                     NL21DEUT0577496204

BIC:                                        DEUTNL2N

Te huur

Fietsen & elektrische fietsen, solex, tennisbaan & tennisballen.

Internet

Er is gratis WIFI beschikbaar in het gehele huis en op het terras

Wandelen en fietsen

Er loopt een klompenpad in de directe omgeving, er zijn volop fietspaden met knooppunten in de omgeving en hardlopen kan vanuit het huis. 8 fietsen hebben wij standaard op locatie staan en deze zijn te huur. Indien u uw eigen elektrische fiets meeneemt kunt u deze opladen in het fietsenhok. Elektrische fietsen kunnen wij ook verzorgen, dit dient u bij uw reservering aan te geven zodat wij ervoor kunnen zorgen dat ze op locatie staan.

Parkeren & Laadstation voor elektrische auto’s

Parkeren kan direct voor het huis (7 auto’s) overige auto’s kunnen achter het huis geparkeerd worden. Niet aan de openbare weg i.v.m. parkeerverbod! En graag uitritten vrij houden. Op ca 700m afstand is een laadpaal aanwezig.

Uiteten en Catering

Er zijn twee restaurants op loopafstand:

Brasserie The Hangar & Restaurant Take off zij verzorgen, indien gewenst, ook catering aan huis. Verder liggen Apeldoorn, Twello en Deventer op 10 minuten afstand en zijn daar voldoende mogelijkheden om uiteten te gaan.

Wat is het weer?

Route

Openbaar vervoer is op loopafstand en 2 x per uur rijdt er een bus van en naar het station in Apeldoorn. Parkeergelegenheid naast het hotel. Vanaf Schiphol rijdt er een rechtstreekse trein naar Apeldoorn alwaar u een taxi of bus kunt nemen om binnen enkele minuten bij ons hotel te zijn.