Geniet met volle Teugen van Teuge

Door de centrale ligging, is onze locatie ideaal voor leuke uitstapjes, samen of met het hele gezin. Bezoek de Hanzesteden Deventer en Zutphen, of maak een fietstocht via de IJSSEL naar bijvoorbeeld Veessen en kom via de achterkant van het vliegveld weer terug. Een bezoek aan Paleis t Loo of Park Hoge Veluwe met het Kröller Möller Museum, de Apenheul en/of de Julianatoren in Apeldoorn zijn zeker de moeite waard. Op de website van de Slaapfabriek staan ook nog verschillende leuke tips uit de regio!

In de directe omgeving van de Beleeffabriek bestaat de mogelijkheid tot het maken van lange wandelingen en zelfs een rondvlucht is zo geboekt. Direct op het vliegveld kunt u parachutespringen of de springers vanuit uw tuinstoel bewonderen als zij naar beneden komen. Meerdere golffaciliteiten bevinden zich op zeer korte afstand.

Op 14 minuten afstand van de Beleeffabriek bevinden zich twee saunacomplexen, namelijk de VeluwseBron & Thermen Bussloo. Genoeg om te genieten dus!

 

Wandelen & fietsen

Na een stevig ontbijt bent u klaar voor een nieuwe dag in de frisse buitenlucht. Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets. De beleeffabriek wordt omringt door een heel fietsknooppunten netwerk. Verken de omgeving en geniet van de natuur en landerijen. Stop gerust eens bij een lokale boer om daar uw eitjes of jam voor de volgende ochtend te kopen.

Eten en drinken

Wij kennen de leukste adresjes in de buurt als het gaat om lunch- en diner gelegenheden. Ook zijn er genoeg activiteiten te doen in de buurt. Vraag gerust bij aankomst naar de mogelijkheden, wij helpen u graag!

Eindeloos speelplezier

Actief buiten spelen in de tuin kan volop. Spring en maak de mooiste salto’s op onze trampoline of draai eens lekker rond op het klimrek. Op 500 meter afstand van de Beleeffabriek is nog een extra speeltuin met kabelbaan, tafeltennistafel, beestenboeltje, skateboardbaantje, jeu de boules baan of trap een balletje op het multifunctionele sportveld. Daag je familie of vrienden uit voor een potje tennis! Op loopafstand zijn drie tennisbanen. U huurt al een baan voor €5,- p.p. per uur. Ook leuk voor een familietoernooi!

Volop speelplezier!

Kids

Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment. Ze kunnen vliegtuigen spotten en een rondvlucht is zo geboekt. Er liggen diverse spelletjes in de kast. Als het slecht weer is staat de Wii tot jullie beschikking, waarvoor een borg van 50,00 euro wordt gerekend. Wilt u hier gebruik van maken, dan horen wij dat graag even van te voren zodat wij de Wii voor u kunnen reserveren.

Omgeving

Geniet met volle Teugen van Teuge. Door de centrale ligging is onze locatie ideaal  voor leuke uitstapjes, samen of met het hele gezin. Bezoek de Hanzesteden Deventer en Zutphen, maak een fietstocht via de IJSSEL naar bijvoorbeeld Veessen en kom via de achterkant van het vliegveld weer terug. Maar bezoek ook zeker Paleis t Loo of Park Hoge Veluwe met het Kröller Möller Museum, de Apenheul of Julianatoren in Apeldoorn

Ontdek de golfclub

Voor golfers heeft Bussloo een baan aangelegd waar u uw golfvaardigheden kunt oefenen voor de kleine afstanden tussen 30 en 90 meter.  De baan ligt midden in de bosrijke omgeving en heeft kleine banen van 9, 18 en 27 holes. U heeft geen GVB nodig.

RECREATIEGEBIED BUSSLOO

Op enkele minuten afstand bevindt zich een recreatiegebied Bussloo waar u samen met uw kinderen heerlijk kunt zwemmen in de zomer, dobberen en/of met ze spelen in het zand. Vlakbij bevinden zich twee grote saunacomplexen. Daarnaast zijn er diverse zwembaden in de omgeving en bevindt zich Pitch&Putt Bussloo.